Florin Spătaru chiropractician

Florin Spătaru - Chiropractician

Florin Spătaru are peste 25 ani de experiență în domeniul medicinei complementare, fiind specializat în administrarea a peste 8 tipuri de terapii, separat sau în combinație.
De serviciile sale au beneficiat mii de pacienți, de la sportivi la membri ai familiilor regale, vedete și diplomați, oameni de afaceri și membri ai clerului bisericesc.
„Buna funcţionare a fiecărui organ intern, a fiecărei glande, în cele din urmă a întregului organism uman, este determinată de sănătatea coloanei vertebrale. Fiecare vertebră în parte răspunde de anumite părţi sau zone ale corpului, de la creier şi scalp până la tălpile picioarelor.

Acesta e secretul! De aici am pornit eu, de la rădăcina lucrurilor. Am îmbinat prin studiu şi practică mai multe sisteme de cunoaştere: chiropraxia, osteopatia sau masajul monahal. Am luat tot ce s-a demonstrat a fi mai bun şi mai util.”

“Aşa am ajuns ca, în decursul a numai trei şedinţe de terapie, să tratez omul pe toate cele trei componente esenţiale: fizică, energetică şi emoţională.

La final, pacienţii mei îşi conştientizează dezechilibrele şi îşi depăşesc condiţia, schimbările din plan emoţional ducând invariabil la însănătoşirea fizicului. Mai mult, prin setul de exerciţii pe care îl transmit îi ofer fiecărui pacient posibilitatea de a se menţine sănătos şi în formă pentru tot restul vieţii.”