Masaj Yumeiho


Masajul Yumeiho are un scop terapeutic și preventiv. Se bazează pe o tehnică japoneză de masaj, precum și pe o terapie manuală utilizată la tratarea unei largi serii de afecțiuni și la îmbunătățirea sănătății fizice și mentale. Scopul principal este de a mobiliza capacitatea naturală de vindecare a organismului prin alinierea corectă a coloanei vertebrale, pelvisului și articulațiilor.

Afecțiuni tratate

Durerile de spate, sciatica, scolioza, hernia de disc, sindromul de gât rigid, durerile articulare (de șold, genunchi, glezne) și durerile intercostale sunt doar câteva dintre afecțiunile ce pot fi tratate cu succes grație terapiei Yumeiho.

Proceduri

Terapia Yumeiho constă în aplicarea unei serii ample de proceduri. Astfel, terapeutul execută, în cursul unei singure ședințe, până la 100 de tehnici diferite, de la manipulări osteo-articulare, mobilizări pasive, presopunctură, tehnici și procedee speciale de masaj la stretching. Pe toată durata tratamentului, pacientul poartă haine confortabile și nu este dezbrăcat. Masajul Yumeiho se face pe o saltea specială, așezată pe podea.

Beneficii

Restabilirea echilibrului funcțional al organismului

Elimină blocajele articulare și ale coloanei

Echilibrează funcționarea sistemelor organismului: osteo-muscular, cardio-vascular, digestiv, nervos, reproductiv etc.

Elimină oboseala

Eliberează tensiunea musculară

Dă o senzație plăcută, de căldură

Stimulează sistemul imunitar

Exemple

Se recomandă ca după finalizarea unei cure terapeutice complete să se facă ședințe lunare de masaj Yumeiho, în scop preventiv și de relaxare.