Pilot de raliu, discopatie lombară


Descrierea cazului

Pilot de raliu cu peste 12 ani de experiență în circuitul automobilistic ca participant la campionatul naţional de raliuri, diagnosticat cu discopatie lombară provocată de tasarea discurilor intervertebrale, în urma șocurilor suferite de coloană în timpul curselor.

Terapii aplicate

Terapia chiropractică, pentru atenuarea durerilor și redarea funcțiilor și mobilității coloanei.

Rezultat

Pacientul a raportat o stare generală mult îmbunătățită, cu recăpătarea ușurinței mișcărilor, o postură îmbunătățită și atenuarea durerilor.

Mărturia pacientului

„Am ajuns la Centrul de informare şi îndrumare medicală Delia Rus (Delia Rus Health Consulting), unde am fost îndrumat cu căldură de către Delia în a aborda cu încredere terapia chiropractică.
Astfel, am hotărât să apelez la serviciile acestui minunat terapeut, dl Florin Spătaru, care și-a dovedit expertiza în domeniu prin manevrele de mare precizie pe care le-a efectuat în cursul tratamentului.
Florin Spătaru emană multă energie pozitivă atunci când îl întâlneşti. Este concis, precis, hotărât, sigur pe el în ceea ce priveşte manevrele.
După cele trei şedinţe efectuate în trei zile consecutive mă simt foarte bine, revigorat, mă mişc mult mai uşor, iar postura mi s-a îmbunătăţit radical. În prezent fac scufundări şi în urma terapiei am o mobilitate crescută.
Recomand oricărui sportiv și oricărei persoane care se confruntă cu dureri cauzate de modificări la nivelul coloanei vertebrale, sau cu dureri articulare şi musculare, să apeleze cu încredere la această terapie.
Aș mai adăuga că preţurile sunt accesibile în raport cu rezultatul direct obţinut în urma terapiei.”