Terapie Completă


Examenul inițial include o investigație completă a coloanei vertebrale și parcurgerea istoricului medical al pacientului. Terapeutul va examina zona dureroasă prin observare și palpare. De la caz la caz se pot efectua anumite analize medicale, pentru a exclude, ca origine a durerilor, probleme de sănătate pentru care sunt adecvate alte metode de tratament.

În terapia chiropractică, forța aplicată nu este mare, pentru a se evita producerea unor traume. Terapeutul simulează modul de a acționa al mușchilor, căutând să reașeze osul deplasat în poziția corectă. Scopul este de a debloca un anumit segment vertebral, după care se va încerca stabilizarea acestuia prin întărirea anumitor grupe de mușchi, grație tehnicilor de kinesiologie.
Tratamentul cuprinde de regulă trei etape. Prima ședință vizează ameliorarea imediată a durerii, în faza a doua se are în vedere completarea procesului de vindecare, iar ultima ședință are rolul de a menține starea de sănătate a pacientului și de a preveni recidiva.

Terapia completă pentru sănătatea sistemului osos, articular și muscular constă în trei ședințe desfășurate în trei zile consecutive:

Ziua 1 (ședința 1)

preț: 250 lei

 1. Terapie chiropractică
 2. Manevre de chiropractică
 3. Masaj monahal
 4. Exerciții de stretching și kinetoterapie

Ziua 2 (ședința 2)

preț: 250 lei

 1. Terapie chiropractică
 2. Manevre de chiropractică
 3. Terapie Su Jok
 4. Masaj Yumeiho
 5. Exerciții de stretching și kinetoterapie

Ziua 3 (ședința 3)

preț: 250 lei

 1. Terapie mental-emoțională și energetică
 2. Echilibru energetic yin-yang
 3. Echilibrarea meridianelor energetice
 4. Reechilibrarea energetică a organelor interne
 5. Tehnici antistres împotriva oboselii și atacurilor de panică

Descarcă aici acordul informat al pacientului