Terapie Sarcină


Deși numărul cazurilor de acest fel este relativ mic, terapia chiropractică a fost aplicată cu succes, de exemplu, pentru a le ajuta pe viitoarele mame ce se confruntă cu risc de naștere înainte de termen. Beneficiile cel mai des întâlnite ale terapiei chiropractice aplicate gravidelor sunt dispariția senzației de disconfort și a durerilor de spate și ajutarea fătului să se mențină în poziția normală, astfel încât să nu își înceapă coborârea spre colul uterin înainte de termen. De asemenea, multe gravide au resimțit dispariția sau atenuarea semnificativă a durerilor pelvine și de picioare.

Terapia chiropractică este una adecvată tratamentului fără medicamente al problemelor întâmpinate de gravide. În timpul sarcinii, uterul își mărește mult dimensiunea, pentru a face loc fătului, mutându-și astfel centrul de greutate spre înainte, ceea ce pune presiune asupra coloanei și mușchilor dorsali. În plus, hormonii eliberați de organism în timpul sarcinii reduc rezistența articulațiilor, un alt factor de risc pentru sănătate ce poate fi combătut cu succes prin tehnici de chiropractică.
Printre problemele cel mai des tratate prin chiropractică în perioada de graviditate se numără durerile de cap, de spate, durerile din zona sacro-iliacă, durerile localizate în zona pelvină și dislocarea coastelor.

Tehnicile folosite în terapie rămân aceleași, însă forța utilizată de chiropractor este mult diminuată față de cea folosită în mod normal, tocmai pentru a proteja articulațiile fragile ale viitoarelor mame.

Ziua 1 (ședința 1)

preț: 250 lei

 1. Terapie chiropractică
 2. Manevre de chiropractică
 3. Masaj monahal
 4. Exerciții de stretching și kinetoterapie

Ziua 2 (ședința 2)

preț: 250 lei

 1. Terapie chiropractică
 2. Manevre de chiropractică
 3. Terapie Su Jok
 4. Masaj Yumeiho
 5. Exerciții de stretching și kinetoterapie

Ziua 3 (ședința 3)

preț: 250 lei

 1. Terapie mental-emoțională și energetică
 2. Echilibru energetic yin-yang
 3. Echilibrarea meridianelor energetice
 4. Reechilibrarea energetică a organelor interne
 5. Tehnici antistres împotriva oboselii și atacurilor de panică

Descarcă aici acordul informat al pacientului